Pravna obavijest

Zaštita prava
Sva prava pridržana. Ova se obavijest odnosi na početnu i sve podstranice portala www.finioglasi.hr. Sve informacije i gradiva na stranici i podstranicama su zaštićeni sa pravima intelektualnog vlasništva društva Fini oglasi d.o.o. i informativne su naravi.

Ograničenje odgovornosti
Fini oglasi d.o.o. ne mogu biti odgovorni za štetu bilo kakve vrste koja je mogla nastati zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.finoglasi.hr.
Fini oglasi d.o.o. će se truditi održavati pravilnost, ažurnost i potpunost podataka na ovim stranicama, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu pravilnost, ažurnost i potpunost.
Fini oglasi d.o.o. može ove stranice promijeniti bilo kada i bez prethodne obavijesti i ne preuzima nikakvu odgovornost za posljedice tih promjena.

Ograničavanje upotrebe informacija i gradiva
Informacije i gradiva, sadržana i prikazana na ovim stranicama možete prenijeti na svoje računalo za svoju osobnu upotrebu, uz uvjet da pri tome ni na koji način ne mijenjate oznake autorskih prava te druge obavijesti o pravima intelektualnog vlasništva ili bilo kojem drugom obliku prava.
Korištenje stranice koje nije u skladu s pravilima nije dozvoljeno. Korisnik koji stranice upotrebljava na nedozvoljen način, u potpunosti je materijalno i kazneno odgovoran.
Svako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovna objava, mijenjanje informacija i gradiva na www.finioglasi.hr ili distribucija na bilo koji drugi način bez prethodne pismene dozvole su zabranjeni.

Sigurnost podataka
Fini oglasi d.o.o. će raspolagati svim podacima prikupljenim na stranicama u skladu sa zakonom.