O nama

Više od 20 godina iskustva u ambijentalnom oglašavanju.

Počeli smo s oglašavanjem u toaletama unutar najposjećenijih kafića i restorana, kada je tržište još bilo usko ograničeno i konzervativno.

Uspjeli smo ostvariti najveću mrežu plakatnog oglašavanja u Hrvatskoj i Sloveniji po čemu smo bili prvi i jedini koji su pomaknuli granice u ambijentalnom segmentu.

Svake godine rasli smo zajedno s našim klijentima koji su znali kome će se obratiti ako žele biti viđeni i drugačiji.

Nismo pratili trendove, mi smo ih stvarali tako što smo ulagali u novu opremu i nove još ne iskorištene prostore za oglašavanje kao što su fitness centri, studiji za sunčanje, studentski domovi, privatne stomatološke ordinacije, shopping centri…

Nismo stali samo na plakatnom oglašavanju, dali smo potpuno novi pogled na promocije gdje smo osmišljavali najbolje načine komunikacije između promotora i krajnjeg kupca, dolazili na mjesta gdje se kretala ciljna skupina, dijelili uzorke umjesto letaka, zabavljali prolaznike, pričali priču na kreativan način.

U suradnji s profesionalnim timom i partnerima koji prate našu viziju, proširili smo poslovanje na inovativne tehnologije i kreativne koncepte čime smo potvrdili našu politiku poslovanja koja se vodi smjernicom: Samo je nebo granica.

Nama možete sve reći, ne bojimo se posla i neobičnih zahtjeva, dobro se zabavljamo kod osmišljavanja ideja pri čemu vrlo ozbiljno i profesionalno odrađujemo svaki zadatak u najkraćem vremenu.

Ako još niste radili s nama, usudite se biti dio naše priče koju stvaramo više od dva desetljeća, probijamo granice, od nemogućeg radimo moguće, idemo naprijed zahvaljujući klijentima koji su prepoznali naše vrijednosti.

Područja

Recite putem Medija
Recite Aktivacijom
Recite Kreativno

Ekipa

Andreja Susič

Mob: + 385 98 355 684
Email: andreja@finioglasi.hr

Tomislav Gojšić

Mob: + 385 98 16 16 444
Email: tomislav@finioglasi.hr

Naši klijenti

Kontakt

Fini oglasi d.o.o.
Sjedište: S. Alića 6
Ured: Miramarska cesta 26
Zagreb

Tel: + 385 1 77 98 330

Email: info@finioglasi.hr

OIB: 97454999870
IBAN: HR7624840081100449722